Opplysningskrav

 

  1. En bachelorgrad

Det første du trenger å vite hvis du ønsker å praktisere loven på en fremtidig tid i livet ditt, er at du først må ha en bachelorgrad fra en anerkjent institusjon for høyere utdanning. På dette nivået vil du dekke grunnleggende jurisdiksjon i disipliner som engelsk, samfunnsfag, statsvitenskap og historie. Noen skole vil imidlertid tilby deg noen faglige emner

 

  1. LOVSKOLE

Ved vellykket gjennomføring av bachelorgrad, er du pålagt å gå inn i lovskolen, som sikrer at du kommer ut helt bakt i loven. Det betyr at du må være mer enn gjennomsnittlig som avskjæringspunktene for å bli med i lovskolen, er svært konkurransedyktige. Undersøkelsene her er i dybde om aspekter av juridisk skriving, konstitusjonell lov, lovbrudd, eiendom, kriminell og avtalt lov.

 

  1. Godkjent siste-eksamen

I de fleste stater er det forbudt å passere baren et lovlig krav til at du skal få lov til å praktisere i advokatbransjen. Du må vite at det ikke er noen spesiell eksamen for personskade advokater og prosessen er den samme for all lov spesialisering. Men du må ta en bar eksamen i staten at du ser frem til å trene i.

 

  1. KLASSIFISERING TIL PRAKSIS

Det er et krav fra mange land at du skal bestå denne eksamenen. Prøven tar sikte på å måle personlig forståelse av faglig adferd på lovområdet og hvordan du vil søke dem hvis du står overfor tilfeller av forakt, sensur eller andre kriminelle aktiviteter.

 

Hva skal du spesialisere deg innen?

 

Når du fortsetter med studiene, deltar du i prøveforsøk som i mange tilfeller er vert for skoler eller advokatkontorer

Gjør et internship med et personskade firma for å få noen troverdighet på å ha erfaring

Fortsett å utvide din utdanning på forskjellige måter for å opprettholde en høy bar status

Få relevant karriereopplevelse, for eksempel, du kan bli en juniorarbeider i et personskadefirma eller forsøke å samarbeide med dem.

 

Fordelene ved å ha en personlig skadelig advokat assisterer deg

Skader kan skje når som helst og hvor som helst; Derfor anbefales det alltid å være ekstra forsiktig uansett hva vi gjør. Men hva om skaden skyldes uaktsomhet fra en annen person? Hvordan kan du håndtere uforsiktighet av et selskap eller en bestemt person? Vil du bare sitte i ett hjørne og være stille om det? Eller vil du gjøre det rette og snakke med en advokat?